Fossil

FOSSIL VOL SABER QUÈ ET FA MOURE'T
Fossil és una companyia nord-americana de rellotges i lifestyle, creativament arrelada en l'autèntic disseny clàssic i vintage. S'esforcen per crear rellotges, bosses i productes d'alta qualitat que conservin el millor del passat i alhora siguin actuals. Quan les línies pures de mitjan segle es barregen amb l'aspecte modern d'avui en dia, el resultat són elements clau que representen el millor de la marca: bosses que combinen portabilitat amb disseny aerodinàmic, rellotges tradicionals creats en tons i materials moderns, i atemporals ulleres de sol i accessoris que t'acompanyen allà on vagis.

ELS RELLOTGES FOSSIL, LES BOSSES I ELS ACCESSORIS SÓN PERFECTES PER A CADA OCASIÓ
Estàs buscant el regal perfecte per a home o mujere? Tenim regals que tots dos estimaran. Des estils clàssics en una paleta neutra essencial fins regals que realment estan fora d'aquest món, que segurament faran que qualsevol ocasió sigui especial.

BOSSES I RELLOTGES DE CUIR PER HOME I DONA, JUST A TEMPS
Els nostres cridaners rellotges per a home i per a dona vénen amb elegants corretges de cuir o brillants bandes metàl·liques, mentre que els nostres indispensables bosses i bosses de cuir combinen la moda i la funcionalitat. Els preciosos rellotges en rose gold per a ella i els atractius rellotges per a ell conserven totes les qualitats que més estimes en un Fossil clàssic. Combina'ls amb els seus punys, tatxes brillants o collarets glamourosos per a un look que pots utilitzar de dia i de nit amb facilitat.

Dissenyades només per millorar amb l'edat, les bosses Fossil compten amb siluetes fàcils de transportar i materials de llarga durada per ajudar-te a aprofitar el teu tecnologia, notícies i petits accessoris sense comprometre l'estil. Els estoigs, carteres, cinturons i regals de Tech són accessoris divertits i pràctics que portaràs durant anys.

Top